Aankomstpakket Iran: Prettige landing ****

Vanaf: 269,50

Je vliegtuig is geland en er staat al iemand op je te wachten. Dat is nog eens prettig aankomen! In dit pakket krijg je:

  • Transfer van vliegveld naar je hotel
  • Twee overnachtingen in een 4 sterren hotel
  • Een dagdeel met een Engelssprekende gids

Kortom, je wordt keurig opgewacht, naar een prettig hotel gebracht voor twee nachten en de dag na aankomst neemt een Engelssprekende gids je mee op pad voor je eerste kennismaking met Iran. Lees verder op deze pagina.

Artikelnummer: VR-EXC-MOR-AANKOMSTPAKKET-IRAN-4STER Categorieƫn: , ,

Een prettige landing

Er is niets vervelenders dan na een lange vlucht aankomen op een onbekend vliegveld. Op zoek naar de juiste uitgang, een taxi zien te vinden en proberen uit te leggen waar je heen wilt. Voor wie bovendien graag zijn hotels via een bekende boekingssite vooraf regelt, is Iran ook een ander verhaal. Want dat kan helaas niet. Tot slot is het erg prettig even wegwijs gemaakt te worden in een nieuw land, toch?

Het concept

En dat is nu precies de reden waarom we samen met onze partner de Prettige landing pakketten hebben ontwikkeld. Het concept is simpel… Wij zorgen dat je eenvoudig online deze basisbehoeftes kunt reserveren en de Nederlandse tour operator Middenoostenreizen.com zorgt dat het goed komt.

Je wordt keurig opgewacht op het vliegveld, naar je hotel gebracht en de dag erop haalt een Engelssprekende gids je op om je door de stad te touren en je voor het eerst in contact te laten komen met de prachtige Iraanse cultuur. Daarna slaap je nog een nacht in je hotel en vanaf dat moment ga je gewoon op eigen houtje, zoals jij het wil, weer verder.

Betrouwbaar via een Nederlandse tour operator

Middenoostenreizen.com heeft uiterst goede en betrouwbare contacten in het hele Midden-Oosten, vanzelfsprekend ook Iran. Middenoostenreizen.com is al een aantal jaren een goede partner van REiSREPORT dus wij weten dan ook zeker dat je in goede handen bent.

Hoe werkt het?

Het werkt uiterst eenvoudig.

  • Reserveer eenvoudig op onze website. Je betaalt een kleine aanbetaling en wij sturen je aanvraag door naar onze Nederlandse partner.
  • Zij behandelen je aanvraag, de boeking en nemen persoonlijk contact met je op. Zo heb je prettig contact met een Nederlandse partij.
  • Je bevestigt nog even je vlucht en na betaling van de boeking zullen zij je een bevestiging sturen. Vanzelfsprekend met alle nodige informatie zodat je met een gerust hart het vliegtuig in kunt.

Welk vier sterren hotel?

In dit Iran aankomstpakket: Prettige landing **** overnacht je in een 4 sterren hotel. Vooraf kunnen we niet altijd aangeven in welk hotel, maar dit zijn altijd goede hotels met wie Middenoostenreizen.com vaker werkt. Je bent dus in goede handen.

Transfer, hotel en Engelssprekende gids

In dit Iran aankomstpakket: Prettige landing **** overnacht je twee nachten in een 4 sterren hotel. Vooraf kunnen we niet altijd aangeven in welk hotel, maar dit zijn altijd goede hotels met wie Middenoostenreizen.com vaker werkt. Je bent dus in goede handen. Op je eerste dag in Iran regelt Middenoostenreizen.com dat een Engelssprekende gids je ophaalt bij je hotel en na de tweede nacht ga je zelfstandig weer verder.

Het boekingsproces

Op onze website reserveer je eenvoudig je boeking. Wij zorgen ervoor dat onze partner deze boeking in goede orde ontvangt en zal er contact met je worden opgenomen. Dat kan per e-mail maar indien nodig ook per telefoon, dus vergeet niet je telefoonnummer te vermelden. In de meeste gevallen is je boeking meteen definitief dus kun je het alvast in je agenda zetten! In het uitzonderlijke geval dat door onvoorziene omstandigheden je boeking niet kan doorgaan, dan hoor je dit uiteraard zo snel mogelijk en krijg je je geld terug. Regels en voorwaarden aangaande het annuleren van een boeking lees je terug in de voorwaarden van onze partner. Indien een annulering geoorloofd is, storten we je het bedrag van de excursie weer terug exclusief de reserveringskosten.

Lees meer in de voorwaarden van Middenoostenreizen.com.

Extra informatie

Uitgevoerd door

Middenoostenreizen.com

Locatie

Ieder internationaal vliegveld in Iran, zoals Teheran

Minimaal aantal personen

1

Land

Iran

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aankomstpakket Iran: Prettige landing ****” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *