Wildkamperen in Wadi Rum – Excursie Jordanië

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 198,-

€99,- per persoon, minimaal 2 personen

De absolute top overnachting in de Wadi Rum woestijn van Jordanië: Wildkamperen. In je slaapzak staar je naar de eindeloze sterren, houdt een kampvuur je warm maar misschien nog wel het mooiste… De stilte. Een ongekend unieke ervaring die we je absoluut aanraden en je nooit zult vergeten. Het wordt bovendien tot in de puntjes voor je geregeld. Ben je met minimaal 2 personen? Niet wachten maar boek meteen.

Artikelnummer: VR-EXC-MOR-JD-WILDWADIRUM Categorieën: , ,

Wat kun je verwachten?

Je wordt per jeep opgehaald vanaf onze pick up plek, te noemen Rahayeb Parking Area. De Wadi Rum is ontzettend groot, maar weet de chauffeur goed de weg. Je rijdt de eindeloze leegte in. Ver weg van de beschaving. Mocht je nog een bericht naar het thuisfront willen sturen, doe dit dan snel want het bereik ben je snel kwijt.

Bij aankomst is ofwel het kamp voor je al opgebouwd of zal dit nog gebeuren. Eten wordt bereid, een kampvuur wordt gemaakt en mooie tapijten worden uitgerold. Het vuur houdt je prima warm maar als je gaat slapen neemt de uitstekende slaapzak dit over. Het kan goed koud worden, maar daar zul je geen last van ondervinden. Je staart naar de sterren en de stilte doet het meest zachte geluid klinken als een luide roep op aandacht. Er wordt altijd een goed beschutte plek voor je gezocht.

‘s Ochtends zorgt men voor ontbijt en wordt je teruggebracht naar het Rahayeb Parking Area. Alles wordt achter je opgeruimd en als je omkijkt… Zijn het enkel de stappen in het zand die nog even aan jou doen herinneren. Leave no trace… Maar een schitterende herinnering zal je altijd bijblijven.

Vanaf 2 personen

Deze excursie is al te boeken vanaf 2 personen. Zorg wel dat je een paar dagen vóór je gewenste datum boekt, minimaal 3 dagen van te voren.

 

Het boekingsproces

Op onze website reserveer je eenvoudig je boeking. Wij zorgen ervoor dat onze partner deze boeking in goede orde ontvangt en zal er contact met je worden opgenomen. Dat kan per e-mail maar indien nodig ook per telefoon, dus vergeet niet je telefoonnummer te vermelden. In de meeste gevallen is je boeking meteen definitief dus kun je het alvast in je agenda zetten! In het uitzonderlijke geval dat door onvoorziene omstandigheden je boeking niet kan doorgaan, dan hoor je dit uiteraard zo snel mogelijk en krijg je je geld terug. Regels en voorwaarden aangaande het annuleren van een boeking lees je terug in de voorwaarden van onze partner. Indien een annulering geoorloofd is, storten we je het bedrag van de excursie weer terug exclusief de reserveringskosten.

Lees meer in de voorwaarden van Middenoostenreizen.com.

Extra informatie

Uitgevoerd door

Middenoostenreizen.com

Locatie

Wadi Rum woestijn, Jordanië

Minimaal aantal personen

2

Land

Jordanië

1 beoordeling voor Wildkamperen in Wadi Rum – Excursie Jordanië

  1. REiSREPORT

    Wij (Marlou & Godfried / Team REiSREPORT) hebben, zoals in de video duidelijk wordt, deze excursie zelf ook gedaan. Een prachtige ervaring waar we nog vaak aan terugdenken. We hebben zowel in een kamp geslapen als deze wildkamperen ervaring gedaan. Beide zijn bijzonder en elk met eigen comfort natuurlijk. Wij adviseren echter iedereen zeker ook te gaan wildkamperen in deze georganiseerde excursie.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *