WIN een wereldbol van kurk

Reizigers opgelet! In samenwerking met RADBAG mogen wij een grote wereldbol van kurk weggeven t.w.v. 125 euro. Na iedere grote reis (of kleine citytrip, want dat telt ook gewoon) komt er weer een prikker bij. Wij kunnen je alvast één ding verklappen: als je denkt dat je al bijna de hele wereld hebt gezien.. wacht dan maar tot je gaat prikken. Dan kom je erachter dat je nog heel wat vliegtickets moet boeken om de wereldbol vol geprikt te hebben.

Uiteraard hebben wij hem zelf ook in huis staan. Wedstrijdje doen wie de meeste prikkers prikt?

wereldbol van kurk

Over RADBAG

RADBAG is dé online shop voor coole gadgets en originele cadeaus. Een ideale shop voor verjaardagscadeaus, maar wat dacht je van de feestmaand die er aankomt? En naast deze wereldbol van kurk heeft RADBAG ook nog heel veel andere leuke reisgadgets, zoals (onze andere favorieten) een cocktailset voor op het vliegtuig en deze geniale strandhanddoek. Geloof ons, van deze webshop word je héél hebberig.

WIN de wereldbol van kurk

Wil je van dit shoptegoed liever iets anders kopen? Dat mag ook! RADBAG heeft namelijk heel veel leuke spullen in hun webshop, dus dat komt zeker goed. Vul het winformulier in en duimen maar! Meedoen kan tot en met 22 november aanstaande.

Naar het Winformulier »

Lees voor deelname nog even onze spelvoorwaarden door.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*