Wifi wachtwoorden vliegvelden over de hele wereld

Thank god, nooit meer de hele lijst doorscrollen opzoek naar een open Wifi netwerk op een vliegveld. Deze Google Maps link heeft namelijk de Wifi wachtwoorden van meer dan 200 vliegvelden over de hele wereld – letterlijk – in kaart gebracht.

De lijst is gestart met ongeveer 50 wachtwoorden, die verspreid werden door het persoon dat op deze vliegvelden werkt. Zij hebben natuurlijk wel vaak toegang tot deze Wifi netwerken. En omdat het balletje is gaan rollen, zijn er ondertussen al meer dan 200 wachtwoorden te vinden in deze lijst. Top initiatief!

Ga hier naar de site met alle wachtwoorden op de Google wereldkaart.

App met Wifi wachtwoorden vliegvelden wereldwijd

Mocht je het fijn vinden om deze lijst ook op je telefoon te hebben, dan kan je ook altijd nog de WiFox App downloaden. Helaas wel tegen (een kleine) betaling, maar zo vind je wel alle Wifi wachtwoorden wanneer je offline bent. De App is te downloaden voor IOS gebruikers en voor Android gebruikers.

Dus ga je binnenkort reizen, check hier dan even wat het Wifi wachtwoord is van je vliegveld. In het slechtste geval omdat je nog een mailtje moet aftikken naar je collega.. of gewoon omdat je tijdens het wachten op je vlucht even wil ontspannen met een aflevering op Netflix.

Summary
Wifi wachtwoorden vliegvelden over de hele wereld
Article Name
Wifi wachtwoorden vliegvelden over de hele wereld
Description
Alle wifi wachtwoorden van vliegvelden over de hele wereld in een overzichtelijke lijst. Meer dan 200 vliegvelden mét gratis wifi wachtwoorden vind je hier!
Author
Publisher Name
Reis Report
Publisher Logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!