Volgende week pakken we het vliegtuig naar…

  Yes. Het is weer tijd, hoogtijd, voor een nieuwe stempel in ons paspoort. De gehele zomer hebben wij hard gewerkt aan ons grootste trots: de REiSREPORT reis app, waar alle bestemmingen in één app samenkomen. Daarnaast waren we afgelopen weken ook met heel veel andere leuke projecten bezig om REiSREPORT nog mooier, interessanter en toffer te maken. Daar later meer over. Nu eerst naar…

  Nog even over de REiSREPORT reis app

  Afgelopen juli was het dan zover. We lanceerden onze officiële REiSREPORT app. Uiteraard hadden we al een Iran, Jordanië en Sri Lanka reisgids app. Al deze gidsen samen, met nog meer landen, hebben we nu gebundeld in één handige reisapp. Zo hoef je voortaan maar één app op je telefoon te zetten en je weet zeker dat je niets van ons mist. Momenteel vind je complete reisgidsen (inclusief video’s, hotspots op de kaart, mooie rondreis routes en natuurlijk heel veel artikelen) in onze app van de landen Iran, Jordanië, Sri Lanka, Costa Rica, Kroatië en Montenegro. Daarnaast hebben we ook van heel veel leuke steden complete stedentrip programma’s. Denk bijvoorbeeld aan het mooie Ljubljana, Valencia of Belgrado. Kortom, een ideale – en gratis(!) – app om te installeren, welke ook steeds wordt uitgebreid met meer en meer landen.

  Staat onze REiSREPORT app nog niet op jouw telefoon (of tablet)? Download ‘m dan snel in de App Store of in Google Play.

  Complimentjes vangen

  Dit onderdeel verdient wel echt zijn eigen alinea. We kregen namelijk vlak nadat onze reisapp was gelanceerd veel complimentjes. Nu krijgen wij die voornamelijk aan de lopende band van onze ouders, maar ditmaal waren het ook professionals die ons opmerkten. Zo zijn we nog steeds erg gevleid door het grote compliment van iCulture, die ons in het lijstje ‘beste reisapps’ plaatste tussen een – om maar wat te noemen – Lonely Planet en Triposo. Daar hebben we wel een glaasje champagne op gedronken.

  Even tussendoor: Zin om een avondje reisvideo’s te bingewatchen? Ga dan naar onze vernieuwde website REiSREPORT TV waar je nu heel overzichtelijk al onze video’s ziet. Costa Rica is ook toegevoegd, geloof ons.. wil je zien! Hier alvast een voorproefje, waar je ons ziet ziplinen over een van de mooiste natuurgebieden van het land.

  Wadi’s, woestijnen en souqs

  Terug naar onze nieuwste reisbestemming en daarmee dus ook onze nieuwste bestemming in de reisapp. Volgende week vertrekken we samen met reisorganisatie Middenoostenreizen.com naar… het schitterende Oman.

  Middenoostenreizen.com heeft voor ons een hele bijzondere route samengesteld waarin we zowel het noorden als het zuiden van Oman ontdekken. Zo bezoeken we uiteraard de hoofdstad Muscat, zwemmen we in de Wadi Shab (Google maar eens, wauw..), zien we zeeschildpadden en hiken we door Jebel Shams, ook wel de grand canyon van het Midden-Oosten genoemd. En dat is nog maar het begin.

  Oman is bijvoorbeeld een van de beste landen in de wereld om te wildkamperen. Dat gaan we dan ook zeker een aantal nachten doen. Het is bijna overal in het land toegestaan om jouw tentje op te zetten. Bang voor criminaliteit of een onveilig gevoel tijdens het kamperen? Daar hoeven we niet zo bang voor te zijn, Oman staat namelijk op de tweede plek van meest veilige landen ter wereld. Mooi, kunnen we weer met een gerust gevoel vertrekken.

  Naast het wildkamperen overnachten we overigens ook op de meest prachtige plekken, want het team van Middenoostenreizen.com verwent je graag met luxe resorts. Om alvast in de stemming te komen plaatsen we hieronder ook alvast wat voorbeelden van zwembaden waar wij over een weekje in liggen te dobberen. Ná het harde werken natuurlijk, want er wordt weer genoeg bezocht, ontdekt, gefilmd en gefotografeerd.

  Benieuwd naar de complete rondreis route, zodat je precies weet wat we doen en waar we uithangen? Bekijk ‘m hier.

  reisreport oman reis reisreport oman reis reisreport oman reis reisreport oman reis reisreport oman reis reisreport oman reis reisreport oman reis

  Tot slot

  We gaan er vanuit dat je ons intussen al volgt op Facebook en/of Instagram. Is dat niet het geval? Schaam je niet en druk alsnog op die volg-knop. Tijdens onze reis houden we je via deze kanalen op de hoogte en reis je een beetje met ons mee. Dat vinden wij dan weer heel erg leuk.

  Heb je nog vragen of wil je dat we iets bijzonders gaan uitzoeken in Oman? Ben je nieuwsgierig naar specifieke delen van het land? Laat het ons dan weten. In een reactie onder dit bericht of stuur een mailtje naar [email protected]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *
  *

  Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!