Vliegen naar Costa Rica: dit zijn de mogelijkheden

  Costa Rica

  Onderdeel van de Costa Rica Reisgids

  Dit artikel is onderdeel van de Costa Rica Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

  reis app ios reis app android

  Jouw reis naar het avontuurlijke Costa Rica start natuurlijk met een vliegreis. Er zijn een aantal opties die we hier bespreken. Lees meer over de directe vluchten naar Costa Rica, vliegvelden en andere mogelijkheden.

  Luchthaven Costa Rica

  Juan Santamaria International airport San José
  Juan Santamaria International airport San José is de grootste internationale luchthaven van Costa Rica. Deze luchthaven ligt zo’n 17 kilometer van de hoofdstad San José af.

  Daniel Oduber Quiros International Airport Liberia
  Daarnaast heeft Costa Rica nog een ander internationaal vliegveld in het noorden van het land, genaamd Daniel Oduber Quiros International Airport Liberia.

  Rechtstreekse vlucht KLM van Schiphol naar Costa Rica

  Vanaf 28 oktober 2018 vliegt KLM weer rechtstreeks van Schiphol naar San José (hoofdstad Costa Rica). Deze vluchten zijn momenteel in ieder geval beschikbaar tot eind maart 2019 en er worden 3 vluchten per week aangeboden.

  Costa Rica vliegen met tussenstop

  Daarnaast is het ook mogelijk om naar Costa Rica te vliegen met een tussenstop. De meest fijne mogelijkheid is met een tussenstop in Panama, waarbij je van Schiphol naar Panama rechtstreeks vliegt met KLM. Deze vlucht duurt ongeveer 11 uur. Het laatste deel – van Panama naar Costa Rica – duurt vervolgens nog maar een uurtje.

  Ook is het mogelijk om andere tussenstops te maken, waar uiteraard een goedkoper prijskaartje aan hangt. Je doet er daarentegen uiteraard wel langer over en de vliegtijden zijn vaak ongunstig. Het is maar net waar je voor kiest.

  Bekijk hier alle mogelijke vluchten van Schiphol naar Costa Rica.

  Hoelang is het vliegen naar Costa Rica

  Rechtstreeks vanuit Schiphol vlieg je in ongeveer 11 uur naar Costa Rica. Reken op zo’n 15 tot 18 uur wanneer je vliegt met een tussenstop. Het tijdsverschil met Costa Rica is 8 uur vroeger. Wanneer het in Nederland 14:00 uur is, is het in Costa Rica 06:00 uur.

  Handige laatste Costa Rica tip

  Mocht je hier meer over willen weten, ofwel over andere plekken in Costa Rica, installeer dan de gratis Costa Rica reisgids. Zo is dit Costa Rica artikel onderdeel van deze Costa Rica reisgids maar vind je er ook tientallen andere artikelen, video’s en veel meer handige Costa Rica tips. Gratis beschikbaar voor mobiel en tablet, op iPhone / iPad of Android telefoon of tablet. Of surf op je mobiel/tablet simpelweg naar: https://reis.app/download

  Costa Rica

  Onderdeel van de Costa Rica Reisgids

  Dit artikel is onderdeel van de Costa Rica Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

  reis app ios reis app android

  Alles over Costa Rica. Gratis.

  Met de Costa Rica reisgids, gratis beschikbaar in de REiSREPORT Reis App, heb je alles over Costa Rica bij de hand. Achtergrond artikelen, informatieve video’s, kaarten met hoogtepunten, persoonlijke selectie hotels, wat te doen en meer.


  Costa Rica Reisgids →

  costa rica reisgids

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *
  *

  Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!

  🇨🇷  Alles over Costa Rica bij de hand? Download de app!
  GRATIS REIS APP >