Visum voor Sri Lanka online aanvragen

  Sri Lanka

  Onderdeel van de Sri Lanka Reisgids

  Dit artikel is onderdeel van de Sri Lanka Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

  reis app ios reis app android

  Om een reis door Sri Lanka te kunnen maken heb je een visum nodig. Een toeristenvisum voor 30 dagen regel je heel gemakkelijk en snel(!) online. Uiteraard is het ook mogelijk om een visum voor Sri Lanka ter plekke op het vliegveld te regelen, of zelfs bij de ambassade in Nederland. Wij raden je echter aan het visum online aan te vragen, dat is verreweg de makkelijkste manier.

  Let op: je paspoort dient bij aankomst nog minimaal 6 maanden geldig te zijn.

  Visum Sri Lanka online aanvragen (ETA)

  Zoals gezegd is een visum voor Sri Lanka heel gemakkelijk online aan te vragen, voor zowel Nederlanders als Belgen. Dat kan bijvoorbeeld eenvoudig op deze website of in het formulier hieronder. De aanvraag duurt ongeveer 5 minuten en je betaalt heel makkelijk via iDeal, overboeking of Mister Cash (België).

  De verwerking duurt vervolgens maximaal 72 uur, maar over het algemeen krijg je binnen een aantal uur je goedgekeurde visum in je mailbox. Het is overigens ook mogelijk om een spoedaanvraag te doen, daarmee ontvang je je visum binnen 15 minuten en kost je slechts 5 euro extra.

  Het visum dat je per mail ontvangt is vervolgens 180 dagen geldig. Mocht je je vliegticket nog niet hebben geboekt, kan je dus wel gewoon het visum alvast regelen. Een precieze vertrekdatum is dan ook niet nodig. Het visum print je uit en neem je mee naar Sri Lanka. Bij aankomst krijg je vervolgens een stempel in je paspoort.

  Kortom, vraag online je visum voor Sri Lanka aan op deze website . Kosten visum Sri Lanka: €49,95 per persoon, dit is inclusief consulaire kosten.

  Alleen geldig voor toerisme.

  Ter plaatse is het vervolgens weer mogelijk om je visum te laten verlengen (tegen betaling) tot een maximum van 6 maanden.

  Visum on arrival Sri Lanka

  Mocht je uiteindelijk toch niet de mogelijkheid hebben gehad om een visum online aan te vragen, dan kan dat altijd nog ter plekke op het vliegveld. Op het Bandaranaike internationale vliegveld van Colombo is het ook mogelijk een visum (on arrival) te regelen. Dit kost je echter wel meer tijd, afhankelijk van de drukte op het vliegveld.

  Handige laatste Sri Lanka tip

  Mocht je hier meer over willen weten, ofwel over andere plekken in Sri Lanka, installeer dan de gratis Sri Lanka reisgids. Zo is dit Sri Lanka artikel onderdeel van deze Sri Lanka reisgids maar vind je er ook tientallen andere artikelen, video’s en veel meer handige Sri Lanka tips. Gratis beschikbaar voor mobiel en tablet, op iPhone / iPad of Android telefoon of tablet. Of surf op je mobiel/tablet simpelweg naar: https://reis.app/download

  Sri Lanka

  Onderdeel van de Sri Lanka Reisgids

  Dit artikel is onderdeel van de Sri Lanka Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

  reis app ios reis app android

  Alles over Sri Lanka. Gratis.

  Met de Sri Lanka reisgids, gratis beschikbaar in de REiSREPORT Reis App, heb je alles over Sri Lanka bij de hand. Achtergrond artikelen, informatieve video’s, kaarten met hoogtepunten, persoonlijke selectie hotels, wat te doen en meer.


  Sri Lanka Reisgids →

  costa rica reisgids

  Summary
  Review Date
  Reviewed Item
  Sri Lanka visum
  Author Rating
  51star1star1star1star1star

  2 reacties

  1. Superhandig een online E-visum, wij hebben hem weliswaar via een andere Nederlandse site gekocht. Net als de site die jullie aanbevelen, makkelijk met Ideal kunnen betalen en alles in het Nederlands!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *
  *

  Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!

  🇱🇰 Alles over Sri Lanka bij de hand? Download de app!
  GRATIS REIS APP >