Kroatië: Reisdocumentaire

Kroatië in 12-delige reis video serie.

Zie en begrijp Kroatië aan de hand van onze uitvoerige video’s over dit geweldige land. Een reisdocumentaire kriskras door het hele land. Van de drukke stranden aan de Adriatische kust met populaire bestemmingen als Dubrovnik, Zadar en Istrië. Maar ook de binnenlanden met de Plitvice of Krka meren alsook Zagorje en Kopački Rit nationaal park. Zoek op de kaart of bekijk simpelweg de hele serie hieronder.

 

Naar verwachting zullen de Kroatië video’s eind 2017 worden gepubliceerd. Zorg er dus voor dat je tegen die tijd terugkomt als je écht een Kroatië fan bent. Maar je kan natuurlijk ook kijken naar onze andere reisdocumentaires, zoals van Montenegro of Iran.

 

Alles over Kroatië

Deze Kroatië video serie is geproduceerd door REiSREPORT en helpt reizigers naar Kroatië een betrouwbaar en eerlijk beeld te geven van Kroatië. Ook inspireert de Kroatië video reeks en ondersteunt het reizigers gedurende hun rondreis door Kroatië bij het maken van keuzes. Welke steden van Kroatië zijn de moeite waard? Hoe zwaar is het wandelen in de binnenlanden, het rijke Noord-Kroatië of hoe z? De Kroatië video’s geven ook antwoord op geschiedenis vragen en bezoeken we de UNESCO plaatsen. Deze Kroatië video serie is onderdeel van onze Kroatië reisgids.

Summary
Review Date
Reviewed Item
🇭🇷 12-delige reisdocumentaire over Kroatië
Author Rating
51star1star1star1star1star