Hoogtepunten Jordanië

Alle Jordanië hoogtepunten in één video documentaire en overzicht. Klaar voor een reis naar Jordanië?

In samenwerking met:

Jordanië Hoogtepunten

Reis mee langs de hoogtepunten van Jordanië. Alle bezienswaardigheden, cultuur, geschiedenis, natuur en mensen. Meteen boeken? Dan adviseren wij MiddenOostenReizen.com.

Hoogtepunten overzicht ↓

 

Jordanië Hoogtepunten, met MiddenOostenReizen.com

jordanie hoogtepunten
Jordanie reis aanbiedingen →

Of bel gewoon, wel zo prettig:
🇳🇱 0800 61 49 | 🇧🇪 +31 73 610 12 90

Je kan op allerlei manieren naar Jordanië reizen en van de hoogtepunten genieten. Wij reisden een maand lang in de ongekend goede zorgen van MiddenOostenReizen.com. Met een (zeer groot) lokaal netwerk waardoor ze alles voor ons konden regelen. In ons geval gaf dit een zeer geruststellend gevoel, omdat we door het hele land van alles geregeld moesten krijgen (zoals filmen met een drone).

Jouw hoogtepunten

Voor jou als Jordanië reiziger is de meerwaarde natuurlijk dat vooraf alles besproken kan worden en mocht er iets zijn ter plaatse, dan kan MiddenOostenReizen.com werkelijk alles… Echt alles geregeld krijgen. Daarmee wordt je hele Jordanië reis een hoogtepunt.

Persoonlijk en betrouwbaar

Kijk op hun website en neem contact op. TIP: Vermeld bij je contact REiSREPORT. Niet dat wij daar commissie voor krijgen, maar simpelweg omdat ze dat oprecht leuk vinden om te horen dat je deze video bekeken hebt. Immers, als ze zijn niet voor niets onze exclusieve Jordanië partner.

 

Jordanië Hoogtepunten

Petra

petra backdoor

Het absolute hoogtepunten van iedereen die naar Jordanië reist, is Petra. Niet voor niets is Petra dan ook te zien op elke reisgids over Jordanië en simpelweg een verplichte stop. Zonder Petra te hebben bezocht ga je Jordanië niet uit.

Wadi Rum

unesco jordanië

Natuurlijk is de uitgestrekte Wadi Rum woestijn een zeer bijzondere en onmisbare stop in je reis door Jordanië. We laten je bovendien ook nog zien hoe je de Wadi Rum op spectaculaire manier kunt beleven. We gaan wildkamperen in de Wadi Rum met het team van MiddenOostenReizen.com en stappen in een luchtballon om de Wadi Rum van boven te bekijken.

Dode Zee

dode zee jordanie goed voor je lichaam

Jordanië is meer dan eindeloze zandvlaktes. Zo kan je in het zuiden aan de Rode Zee te Aqaba nog prachtig snorkelen en duiken. Maar Jordanië ligt in het westen ook nog aan een zee die zo zout is, dat je erin blijft drijven. Namelijk de Dode Zee. Overigens, als je het zoute water zat bent dan ga je gewoon zwemmen in één van de vele zwembaden van je resort.

Natuurreservaten van Jordanië

wadi bin hammad jordanie

Jordanië kent een groot aantal groene en bijzondere natuurparken, zoals Dana, Ajlun en Wadi Bim Hammad, Shaumari Wildlife Reserve. Afhankelijk van het seizoen is ook de Wadi Mujib een schitterende wadi voor de actieveling.

Jerash

jerash jordanië

Jordanië heeft een groot aantal belangrijke opgravingen die herinneren aan allerlei beschavingen. En of je nu wel of niet een geschiedenisliefhebber bent, een bezoek aan de oude Romeinse stad Jerash is zeker indrukwekkend. Handig trouwens… Jerash ligt niet ver van de hoofdstad van Jordanië, Amman.

Amman

amman bezienswaardigheden jordanie

Amman… Een moderne stad waar bovendien vrijwel alle toeristische hoogtepunten, zoals het Romeins Theater van Amman, vlakbij elkaar liggen. In en rondom de Citadel van Amman. Bovendien een bijzonder mooie plek voor een zonsondergang. Maar Amman biedt nog veel meer. Gezellige souks, vriendelijke mensen, prachtige moskeeën en leuke wandelingen. Eten doe je in één van de vele hippe restaurants rondom Rainbow Street of gewoon buiten op straat.

Summary
Hoogtepunten Jordanië - Nederlandse Documentaire van REiSREPORT
Title
Hoogtepunten Jordanië - Nederlandse Documentaire van REiSREPORT
Description

Alle hoogtepunten van Jordanië in één reis documentaire. In deze video laten we je uitgebreid de belangrijkste en meest bezochte bezienswaardigheden van Jordanië zien. Zo komen we natuurlijk langs Petra, de Wadi Rum, Dode Zee, Aqaba, Jerash en Amman. Een informatieve en interessante Jordanië video vol highlights.

ONMISBAAR VOOR JORDANIË REIZIGERS

De Jordanië Reisgids App

Alles over Jordanié, eenvoudig op je mobiel of tablet. Boordevol achtergronden, praktische informatie, tips en informatieve video's. 
close-link