Jordanië: Reisdocumentaire

Jordanië in 12-delige reis video serie.

Zie en begrijp Jordanië aan de hand van onze uitvoerige video’s over dit geweldige land. Een reisdocumentaire kriskras door het hele land. Van het drukke Amman, de stranden van de Dode zee en Aqaba maar uiteraard ook de verborgen stad van Petra en het veel minder toeristische Oosten en Noorden van Jordanië.

 

Naar verwachting zullen de Jordanië video’s begin 2018 worden gepubliceerd. Zorg er dus voor dat je tegen die tijd terugkomt als je écht een Jordanië fan bent. Maar je kan natuurlijk ook kijken naar onze andere reisdocumentaires, zoals van Montenegro of Iran.

 

Alles over Jordanië

Deze Jordanië video serie is geproduceerd door REiSREPORT en helpt reizigers naar Jordanië een betrouwbaar en eerlijk beeld te geven van Jordanië. Ook inspireert de Jordanië video reeks en ondersteunt het reizigers gedurende hun rondreis door Jordanië bij het maken van keuzes. Welke steden van Jordanië zijn de moeite waard? Hoe zwaar is het wandelen in de binnenlanden, het rijke Noord-Jordanië of hoe z? De Jordanië video’s geven ook antwoord op geschiedenis vragen en bezoeken we de UNESCO plaatsen. Deze Jordanië video serie is onderdeel van onze Jordanië reisgids.

Summary
Review Date
Reviewed Item
🇯🇴 12-delige reisdocumentaire over Jordanië
Author Rating
51star1star1star1star1star