Jordanië documentaires

Nederlandstalige video documentaire reeks over Jordanië. Hoogtepunten, geschiedenis, natuur en onbekende plekken.

Jordanië in video documentaires

In deze Jordanië documentaire reeks nemen we je mee door Jordanië. De hoogtepunten, de geschiedenis, de religie, Jordanië voor natuurliefhebbers maar ook de onbekende plekjes van Jordanië. Ter voorbereiding op je reis naar Jordanië maar ook voor wie al is geweest.

 

Jordanië in video

Jordanië Hoogtepunten

Jordanië Hoogtepunten – 13 min.

In deze Jordanië documentaire nemen we je mee naar de absolute hoogtepunten van Jordanië. Cultuur, geschiedenis, natuur en vriendelijke mensen… Jordanië heeft het allemaal.

Jordanië Hoogtepunten →

Jordanië Geschiedenis – 15 min.

Jordanië is een vrij nieuw land, maar de regio heeft een bijzondere geschiedenis. Resten van allerlei volkeren en heersers kom je door heel Jordanië, en dus in deze documentaire, tegen.

Geschiedenis Jordanië - 15min. →

Jordanië Outdoor – 13 min.

Voor de actieve reiziger die van natuur en wandelen houdt, is Jordanië een uitstekende keuze. In de speciale documentaire “Jordanië Outdoor” nemen we je mee langs de natuur van Jordanië.

Jordanië Outdoor →
 

Jordanië reisgids app

Gratis voor je mobiel en tablet.

Ga je op reis naar Jordanië? Dan is deze gratis reisgids app jouw ideale reisvriend. In deze moderne Jordanië reisgids app vind je informatieve video’s, info over alle bezienswaardigheden én is het mogelijk om excursies te boeken. Jordanië routes, een overzichtelijke kaart, achtergronden en nog veel meer. 100% Gratis.

🇯🇴 Jordanië Reisgids App →
 

Summary
Jordanië Documentaires
Title
Jordanië Documentaires
Description

Bekijk Jordanië in informatieve documentaires. Een schitterende video reeks waarmee je meer te weten komt over dit kleine land. Speciale video's brengen je langs de absolute hoogtepunten van Jordanië. Alsook de geschiedenis, de natuur, minder bekende plekken in Jordanië en natuurlijk de religieuze hoogtepunten.

ONMISBAAR VOOR JORDANIË REIZIGERS

De Jordanië Reisgids App

Alles over Jordanié, eenvoudig op je mobiel of tablet. Boordevol achtergronden, praktische informatie, tips en informatieve video's. 
close-link