Reisdocumentaires & reisvideo’s

Reis mee in onze uitvoerige reisdocumentaires en ontdek de wereld van bijzondere reisbestemmingen in video.

 

jordanië jordanie video
Jordanië documentaires →

Jordanië in uitvoerige documentaires. Hoogtepunten, geschiedenis en natuur.

iran video's
Iran documentaires →

Het schitterende Perzië in een 20 delige reeks reisdocumentaires.

sicilie hoogtepunten video
Hoogtepunten Sicilië →

Alle highlights van Sicilië in één uitvoerige reisdocumentaire.

montenegro reisvideo's
Montenegro video's →

Bekijk Montenegro in onze drone video’s en reisdocumentaires.

noord cyprus video
Noord-Cyprus in video →

Reisdocumentaire over het hoofdzakelijk Turks sprekende Noord-Cyprus.

Nóg
meer
video:

Impressie video's ↓

Naast onze reisdocumentaires hebben we ook tientallen impressie video’s.

 

Op de wereld raak je nooit uitgekeken.

 

Naast achtergrond verhalen en artikelen van de bestemmingen die we aandoen, is onze andere trots… De reisdocumentaires. Zo laten we je niet alleen de schoonheid van de reisbestemmingen zien die we aandoen, maar vertellen we je ook meer over geschiedenis, cultuur, religie, mensen en gebruiken. Reis met ons mee in onze reisdocumentaires. Op de wereld raak je immers nooit uitgekeken.

 

 

Video specials & impressie video’s

 

 

Boudewijn Büch, Floortje Dessing, 3 op Reis…

Reisdocumentaires vervelen nooit. Boudewijn Büch en Floortje Dessing gingen ons natuurlijk voor en in hun voetstappen verslaan wij eveneens de wereld in onze eigen reisvideo’s en reisdocumentaires. In onze reisdocumentaires laten we je zien wat er zo mooi is aan de bijzondere reisbestemmingen die we aandoen. In uitvoerige documentaire video’s maar ook korte specials. Zo hebben we bijvoorbeeld meerdere Jordanië reisdocumentaires, zoals Hoogtepunten Jordanië, maar ook tientallen speciale korte reisvideo’s. Van bijvoorbeeld Petra, Alcohol in Jordanië en de Wadi Rum woestijn. Ook vind je bij REiSREPORT naast reisdocumentaires juist korte impressie reisvideo’s. Zo tonen we je Kirgizië in video of het kleine eilandje Carabane te Senegal. Onze reisvideo’s laten kortom, specifieke onderdelen zien of geven een impressie van de bijzondere reisbestemmingen die we aandoen. In onze reisdocumentaires gaan we vervolgens los met achtergronden en minder bekende plekken van een reis bestemming. Zowel boeiend voor wie al op eenreisbestemming is geweest, als wie nog gaat.

Reisdocumentaires, reisvideo en meer

Waar we in onze reisdocumentaires en reis verslagen in video vooral op gericht zijn, is dat wat wij doen, jij ook kan doen. Wij reizen op exact dezelfde manier zoals “normale reizigers”. Waar onze collega’s van 3 op Reis met een team aankomen van cameraman, presentator, regie en doorgaans nog twee, reizen wij met twee personen. Hierdoor komen we dichterbij de mens en dat brengen we dan ook over in onze reis documentaires. Aan de andere kant kunnen we je laten zien hoe een bijzondere reisbestemming is voor reizigers die doorgaans ook met twee personen reizen. We tonen je in onze reisdocumentaires de wereld zoals wij deze ervaren. Daarbij komen we op alle continenten met een voorliefde voor reisbestemmingen die nog maar weinig zijn gedocumenteerd. Natuurlijk hebben 3 op Reis, Floortje Dessing en onze eigen favoriet Boudewijn Büch in prachtige reisvideo’s en reis documentaires al eindeloos veel materiaal geschoten. Het grote verschil.. Op onze manier van reizen kunnen we je ook echt precies laten zien hoe jij je bijzondere reis kunt ervaren.

Summary
Review Date
Reviewed Item
reis documentaires
Author Rating
51star1star1star1star1star