Inhoudelijke reisdocumentaires van bijzondere bestemmingen.

Interessante en inhoudelijke reisdocumentaires met schitterende beelden van bijzondere reis bestemmingen. In uitvoerige series en korte documentaires. Onderdeel van onze video Reisgidsen Apps.

vrijdagmoskee isfahan
Onderdeel van onze Iran Reisgids
Video serie waarin we je meenemen langs alle hoogtepunten van Iran. Teheran, Isfahan en Shiraz maar ook het minder bekende Noord-Iran in plaatsen als Ramsar, Masuleh en Rasht. Vol achtergronden en laten we je ook zien hoe het in Iran is om te CouchSurfen of geld te wisselen.


Iran – 20 delig »


Onderdeel van onze Jordanië Reisgids
In deze video serie nemen we je mee langs alle hoogtepunten van Jordanië. Natuurlijk langs Petra, de Wadi Rum woestijn, Aqaba, de hoofdstad Amman en de Dode Zee. Maar ook de grens met Syrië, het paradijselijke Al-Himma en zelfs richting Irk, in Azraq. Je ziet héél Jordanië.


Jordanië – 50 delig »

montenegro documentaire
Onderdeel van onze Montenegro Reisgids
In deze video serie nemen we je mee langs alle hoogtepunten van Montenegro. Kotor, Cetinj, Durmitor en Skadar maar ook langs het strand als Herceg Novi, Budva en Ulcinj. We vertellen je achtergronden en laten zien hoe het in Montenegro is in de zomer en wat je er zoal kan doen.


Montenegro – 12 delig »

primosten bezienswaardigheden te doen kroatie
Onderdeel van onze Kroatië Reisgids
De Plitvice Meren, de schitterende kust met tal van lieve maar ook party eilanden. De verrassend leuke en compacte hoofdstad Zagreb tot het aanzienlijk minder bezochte noorden en oosten van dit voormalige Joegoslavië land. Heel Kroatië in één video documentaire reeks. Bekijk prachtig Kroatië.


Kroatië – 20 delig »

Korte reisdocumentaires

In +/- 10 minuten laten we je in deze korte reisdocumentaires Europese bestemmingen dichtbij zien, aan de Middellandse zee.

Impressie video’s

Reisverhalen met achtergronden en relevantie informatie waar we weliswaar geen reisdocumentaire bij hebben gemaakt, maar wel korte impressie video’s die een goed beeld geven.

 

VIDEO WERELDKAART

 

360° VIDEO’S

REiSREPORT Video Reisgidsen: De wereld in zakformaat.

Reis Video's

Video Reisgidsen

Reis

Reis winkel
Summary
Review Date
Reviewed Item
reis documentaires
Author Rating
51star1star1star1star1star