REiSREPORT TV

REiSREPORT TV

Beleef de wereld met REiSREPORT TV. In uitvoerige documentaires, bijzondere specials en informatieve video's helpen we je op weg. Van bekende en, bij voorkeur, niet-alledaagse bestemmingen.

Home / REiSREPORT TV

 

Losse documentaires

Noord-Cyprus: Verdeeld op de grens van de EU

Documentaire – 09:49 minuten

“Noord-Cyprus: Verdeeld op de grens van de EU”

Bij Cyprus denk je vooral aan zon en strand tussen de Grieks sprekende cyprioten en waar je met de euro kan betalen. Maar er is nog een ander deel, het door Turkije gecontroleerde Noord-Cyprus.

Bekijk Documentaire »

Sicilië: Het eiland waar de volkeren over elkaar heenstruikelden.

Documentaire – 13:37 minuten

“Sicilië: Het eiland waar de volkeren over elkaar heenstruikelden.”

Sicilië is het grootste Italiaanse eiland. Maar Sicilië is nog veel meer. Rijk aan prachtige architectuur, uitgebreide geschiedenis, mooie stranden en heerlijke natuur.

Bekijk Documentaire »

 

REiSREPORT TV – Specials

Ronda, Spanje

Special – 03:01 minuten

Ronda, Spanje

Ronda is een van oorsprong Keltische stad in een bergachtig gebied in de provincie Málaga, Zuid-Spanje. Met lekker weer, goed eten en met een mooie oude binnenstad is het er dan ook vrij toeristisch.

Bekijk Special »

Syracuse, Sicilië

Special – 03:18 minuten

Syracuse, Sicilië

Het door de Grieken gestichte Syracuse. Ooit de belangrijkste stad in het Griekse Rijk, een voormalige hoofdstad van Sicilië en de geboorte- en sterfteplaats van Archimedes.

Bekijk Special »

 

Korte impressie video's

Carabane, Zuid-Senegal

Video – 02:40 minuten

Carabane, Zuid-Senegal

Carabane, ook wel Karabane, in de Basse Casamance, Zuid Senegal. Een klein en overzichtelijk eilandje aan de monding van de Casamance rivier

Bekijk Video »

Kirgizië: Prachtig doch onbekend land

Video – 03:33 minuten

Kirgizië: Prachtig doch onbekend land

Kirgizië? Kyrgyzstan? Wat? Goed, Kirgizië is niet het áller bekendste land op aarde. Sterker nog, volgens de New York Times was het in 2015 het minst bekende land op aarde.

Bekijk Video »

Koh Yao Noi, Thailand

Video – 03:02 minuten

Koh Yao Noi, Thailand

Koh Yao Noi is absoluut nog niet ontdekt door het massatourisme, en dat is wat het zo heerlijk maakt. Het eiland is authentiek, geen drukke wegen met scooters en auto’s en niemand die je probeert iets aan te smeren.

Bekijk Video »

Road trip in oud Mercedes busje

Video – 01:35 minuten

Road trip in oud Mercedes busje

Road trip, een retro oud Mercedes busje uit de jaren zeventig, op de bonnefooi.. Klinkt goed, toch? Dat is in het kort wat we hebben gedaan om het jaar af te sluiten.

Bekijk Video »