De volgende REiSREPORT bestemming is..

De hoofddoeken van Iran worden verruild voor een zwembroek en bikini. Gelukkiger kun je mij nu even niet maken, ondanks dat Iran echt meer dan geweldig was. We verruilen het Midden-Oosten voor Europa. Zon, zee strand in Europa én nog relatief onbekend bij toeristen. Deze maand gaan we minimaal twee landen vastleggen. Eerder schreven we een artikel over de 5 goedkoopste landen van Europa. Eén daarvan gaan we nu zelf ontdekken, namelijk Montenegro. Met onze oude vertrouwde Saab gaan we vanuit Nederland op pad. Na een reis door Montenegro gaan we door naar buurland Albanië. Oh, en op de heenweg gaan we ook langs Kroatië en wellicht dat we ook Bosnië, Macedonië en Slovenië aandoen. We starten onze nieuwe reis op 25 juni en nemen minimaal 6 weken de tijd om alles vast te leggen. Goh, vervelend..

Wil je ons tijdens deze reis volgen? Houd dan onze Facebookpagina goed in de gaten en natuurlijk plaatsen we zoveel mogelijk foto’s op Instagram.

NIEUW | Reisvlogs van Marlou

Vanaf deze reis pakken we het anders aan dan je van ons gewend bent. Uiteraard gaan we weer op pad om een eerlijk en informatief REiSREPORT te maken in een complete video. Deze video publiceren we altijd achteraf, wanneer we alles gefilmd hebben.
Daarnaast gaat Marlou ook vloggend deze reis vastleggen. Iets persoonlijker, maar uiteraard geven we in deze vlogs nog steeds een goede indruk van de landen die we aandoen. Deze reisvlogs plaatsen we tijdens onze reis op ons YouTube kanaal, zodat je letterlijk met ons mee kunt reizen. En zodat we je misschien een tikje meer jaloers kunnen maken.. 😉

Abonneer je dan ook op ons YouTube kanaal. Je krijgt dan automatisch een mailtje wanneer er een nieuwe reisvlog online staat.

Over Montenegro

Montenegro – letterlijk ‘Zwarte Berg’ – wordt het Monaco van de Balkan genoemd, maar toch is het een bijzonder goedkoop land. Verborgen baaien, bergachtig groen en grote stranden staan ons op te wachten. Met het grootste meer van de Balkan, het Skadarmeer, en vijf nationale parken is er genoeg natuur te bewonderen. De kust van Montenegro is 300 kilometer lang en heeft 117 (!) stranden. Ja, nu snap je dus waarom Marlou niet kan wachten om te vertrekken.. Montenegro heeft naast die prachtige stranden ook een aantal historische steden. Zo gaan we langs Budva en Kotor.

reis montenegro albanië

Over Albanië

Albanië heeft een erg bergachtig landschap, met in het noorden de Noord Albanese Alpen. De Korab berg van 2784 meter hoog is de hoogste bergtop in Albanië. Ook Albanië heeft een lange kustlijn van maar liefst 450 kilometer. De natuur en stranden schijnen nog relatief ongerept te zijn, omdat Albanië nog niet door veel toeristen is ontdekt.

reis montenegro albanië

1 reactie

  1. Hallo Marlou en Godfried,
    Wat hebben jullie al veel gezien. Ik vind het leuk dat jullie ook steeds iets vermelden over het land zelf, niet alleen de vakantie tips. Super.
    Groet en weer een goede reis,
    Vera Mensch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*