🏢 Reisorganisatie

Novi Travel

Novi Travel: Reisaanbod, informatie en ervaringen.

Novi Travel B.V., handelend onder Montenegro Reizen, is een gespecialiseerde tour operator dat zich exclusief richt op Montenegro. Als familiebedrijf met “roots” in de Balkan, kennen wij Montenegro en haar buurlanden als geen ander. Bovendien spreken wij de taal en hebben veel kennis van de cultuur. Met onze jarenlange persoonlijke ervaringen weten wij de allermooiste plekjes te vinden. Alle accommodaties zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en er is altijd iemand van ons team in Montenegro aanwezig.

Novi Travel logo

Adres:
Novi Travel b.v.
kantoor 1.12
Oude Parklaan 111
1901ZZ CASTRICUM

Over Novi Travel

Novi Travel is een Nederlandse reisorganisatie. Waar Novi Travel voor staat? De reizen van Novi Travel vind je op de Novi Travel reizen pagina. Daar vind je het reisaanbod van reisbureau Novi Travel.

Novi Travel contact

Contact informatie van reisorganisatie Novi Travel vind je eveneens op deze Novi Travel pagina. Bovenin bij Contact Novi Travel. Als je meer wil weten over de reizen van Novi Travel of de bestemmingen waar je met Novi Travel kan reizen, neem dan het reisaanbod van Novi Travel door. Wil je echter de reizen van Novi Travel vergelijken met andere reisaanbieders, reisorganisaties, reisbureau's of tour operators? Bekijk dan het totale reisaanbod waar ook de reizen van Novi Travel te vinden zijn. Zo vergelijk je alle reizen van Novi Travel naar alle bestemmingen met andere reisorganisaties.

Novi Travel in het kort

Novi Travel: Novi Travel.

Summary
Reisorganisatie
User Rating
5 based on 4 votes
Service Type
Reisorganisatie
Provider Name
Novi Travel BV,
Oude Parklaan 111,Castricum,Noord-Holland-1901ZZ,
Telephone No.0251 343 011
Area
Montenegro
Description
Novi Travel B.V., handelend onder Montenegro Reizen, is een gespecialiseerde tour operator dat zich exclusief richt op Montenegro. Als familiebedrijf met "roots" in de Balkan, kennen wij Montenegro en haar buurlanden als geen ander.