🏢 Reisorganisatie

Montenegro Reizen

Montenegro Reizen: Meer over deze Balkan gespecialiseerde reisorganisatie.

Novi Travel B.V., handelend onder Montenegro Reizen, is een gespecialiseerde tour operator dat zich exclusief richt op Montenegro. Als familiebedrijf met “roots” in de Balkan, kennen wij Montenegro en haar buurlanden als geen ander. Bovendien spreken wij de taal en hebben veel kennis van de cultuur. Met onze jarenlange persoonlijke ervaringen weten wij de allermooiste plekjes te vinden. Alle accommodaties zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en er is altijd iemand van ons team in Montenegro aanwezig.

Reisaanbod Montenegro Reizen

select * from tbl_tour where 1 and (61213 = partner_id) ORDER BY id asc , price asc limit 0 , 10

 

Montenegro Reizen : Bijzondere tour operator

Montenegro Reizen is een Nederlandse reisorganisatie. De reis specialiteit van Montenegro Reizen is het Midden-Oosten. Voor reizen naar het Midden-Oosten kan je al meer dan 20 jaar bij deze tour operator terecht. Montenegro Reizen heeft een kantoor in Den Bosch maar heeft een zeer sterk netwerk van reis agenten en andere contacten verspreid over het gehele Midden-Oosten. Reisbureau Montenegro Reizen biedt je dan ook niet alleen uitstekende kennis in alle reizen naar het Midden-Oosten, maar ook toegang tot het uitgebreide netwerk in het gehele Midden-Oosten. Kortom, Montenegro Reizen is een gespecialiseerde tour operator voor reizen naar het Midden-Oosten.

Summary
Reisorganisatie
User Rating
5 based on 2 votes
Service Type
Reisorganisatie
Provider Name
Novi Travel BV,
Oude Parklaan 111,Castricum,Noord-Holland-1901ZZ,
Telephone No.0251 343 011
Area
Montenegro
Description
Novi Travel B.V., handelend onder Montenegro Reizen, is een gespecialiseerde tour operator dat zich exclusief richt op Montenegro. Als familiebedrijf met "roots" in de Balkan, kennen wij Montenegro en haar buurlanden als geen ander.