Reisvergelijker / Reisorganisaties / KRAS Vakanties


Kras is een allround reisaanbieder, gespecialiseerd in auto-, bus-, fiets-, vlieg- en vaarvakanties en groepsrondreizen. Door haar internationale inkoopkracht en 95 jaar ervaring kan Kras als geen ander inspelen op de wensen van de Nederlandse reiziger. Kras biedt scherp geprijsde reizen aan naar meer dan honderd landen.

KRAS Vakanties

Bernseweg 22a
5324 JW Ammerzoden

Reizen van: € 139 - € 3565

Zeer voordelig, veel comfort of bijzondere excursies? In de Prijs Indicator berekenen we de gemiddelde prijs per reisdag, en vergelijken dat met de dagprijzen van andere aanbieders in dezelfde landen en type reizen. Aan genoemde prijzen en overige data kunnen geen rechten worden ontleend.

Keuze uit 426 reizen
Reis mee in één van de 426 reizen van KRAS Vakanties.

43 bestemmingen
Maak een keuze uit de 43 bestemmingen van KRAS Vakanties.

Handige pakketreizen
Geen verrassingen bij KRAS Vakanties. Je weet precies wat je boekt.

In de Reisvergelijker
Reizen van KRAS Vakanties vind je handig terug in de Reisvergelijker.

Reizen van KRAS Vakanties

select * from tbl_tour where 1 and (61197 = partner_id) ORDER BY id asc , price asc limit 0 , 10

 

Over KRAS Vakanties

KRAS Vakanties is een Nederlandse reisorganisatie. Waar KRAS Vakanties voor staat? De reizen van KRAS Vakanties vind je op de KRAS Vakanties reizen pagina. Daar vind je het reisaanbod van reisbureau KRAS Vakanties.

KRAS Vakanties contact

Contact informatie van reisorganisatie KRAS Vakanties vind je eveneens op deze KRAS Vakanties pagina. Bovenin bij Contact KRAS Vakanties. Als je meer wil weten over de reizen van KRAS Vakanties of de bestemmingen waar je met KRAS Vakanties kan reizen, neem dan het reisaanbod van KRAS Vakanties door. Wil je echter de reizen van KRAS Vakanties vergelijken met andere reisaanbieders, reisorganisaties, reisbureau's of tour operators? Bekijk dan het totale reisaanbod waar ook de reizen van KRAS Vakanties te vinden zijn. Zo vergelijk je alle reizen van KRAS Vakanties naar alle bestemmingen met andere reisorganisaties.

KRAS Vakanties in het kort

KRAS Vakanties: Scherp geprijsde reizen. KRAS Vakanties.