Jordanië participeert in Nederlandstalige reisgids app

-PERSBERICHT-

Jordanië participeert in Nederlandstalige reisgids app

AMSTERDAM – Het Nederlandse reisplatform REiSREPORT lanceert samen met de Jordan Tourism Board, de eerste Nederlandstalige video reisgids app van Jordanië. Met onder meer tientallen informatieve video’s, achtergrondinformatie over bezienswaardigheden en in-app boekingsmogelijkheden. Daarmee is deze Jordanië reisgids app de eerste in zijn soort op de Nederlandse en Belgische markt.

Jordanië als vakantieland is sterk in opkomst onder Nederlandse en Belgische reizigers. Het land is bovendien voor velen een eerste kennismaking met het Midden-Oosten. Om deze reizigers zowel vóóraf als tijdens hun reis door het land van relevante en bruikbare informatie te voorzien, ondersteunde het Jordan Tourism Board de producent van de video reisgids app, het Nederlandse reisplatform REiSREPORT.

Tientallen Nederlandstalige video’s en artikelen

Een aantal uitvoerige reisdocumentaires tonen reizigers wat Jordanië te bieden heeft. Zoals op het gebied van geschiedenis, religie en natuur. Naast de documentaires bevat de app nog tientallen informatieve video’s, artikelen en kaarten die de reiziger volledig informeert. Wat neem je mee, wat is er te zien, wat kan je doen en waar moet je op letten. Al deze content is door REiSREPORT speciaal voor deze reisgids app geproduceerd.

 

In-app boekingsmogelijkheden

Samen met de Nederlandse touroperator MiddenOostenReizen.com is er in de reisgids app een apart onderdeel toegevoegd waarin excursies, gidsen, chauffeurs en overnachtingen kunnen worden geboekt. Tot slot worden actieve reizigers, in samenwerking met outdoorketen Decathlon, voorzien van handige voorbereidingstips.

Voor de productie reisde het REiSREPORT team, bestaande uit Marlou Jacobs en Godfried van Loo, een maand door Jordanië. Het duo reisde door het gehele land en langs de grenzen met Israël, Syrië, Irak en Saudi-Arabië. “Voor zo’n klein land, zit het van grens tot grens vol met hoogtepunten. Zowel historisch en religieus als natuur.” aldus Jacobs.

Progressive Web App

Voor de ontwikkeling van de reisgids app is bewust gekozen voor een nieuwe technologie, te noemen Progressive Web App. Van Loo: “PWA is een open technologie, geschikt voor elk apparaat en stelt ons in staat snel content aan te passen.” De reisgids app is daarmee zowel beschikbaar in internet browsers als te installeren als app op mobiel of tablet. Eerder lanceerde REiSREPORT al een reisgids app voor Iran.

De Jordanië video reisgids app is ontwikkeld door REiSREPORT in samenwerking met Jordan Tourism Board, MiddenOostenReizen.com en Royal Jordanian Airlines. Meer informatie over de reisgids alsook de reisdocumentaires op: https://reisreport.nl/jordanie/ .

Wil je naar aanleiding van dit persbericht iets publiceren? Laat het ons weten! En gebruik onderstaande media voor de verrijking van je bericht.

URL:

https://reisreport.nl/jordanie/

Embed code voor introductie video:


Dit persbericht:

https://reis.report/jordanie_pers

Contact:

 

 

 

 

 

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Jordanië Reisgids App
Author Rating
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!