Waarom ook niet: Dubai bouwt onderwater resorts

Nee, het niet de Japanners die weer eens iets bizars hebben bedacht. Dit keer is het Dubai. Er gaan resorts gebouwd worden waarbij je kan genieten van het leven onder water. In je eigen woning, vanuit je hot tub bijvoorbeeld.. 

Honeymoon locatie: check

De resorts krijgen drie verdiepingen. Twee van deze verdiepingen liggen boven het wateroppervlak en bieden een uitzicht op de oceaan. Aan alle luxe details wordt gedacht. En terwijl deze bovenste twee lagen al prachtig zijn, is het het laagste niveau van de villa waardoor je meteen je tas wil pakken. De muren zijn in zijn geheel van glas gemaakt, waardoor je wordt getrakteerd op het omringende zeeleven, vanuit je bed of bad.

onderwater hotel dubai onderwater hotel dubai onderwater hotel dubai onderwater hotel dubai onderwater hotel dubai onderwater hotel dubaiWat het gaat kosten? Dat hebben we helaas niet terug kunnen vinden. Maar het lijkt ons geen slecht idee om in ieder geval alvast te gaan sparen.

onderwater hotel dubai onderwater hotel dubai onderwater hotel dubai

Het ‘Floating Seahorse’ concept is onderdeel van het veel grotere ‘Heart of Europe’ bouwplan. Benieuwd naar dit concept? Check dan de website van Heart of Europe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!