Waan je écht in Jordanië

Wil je NU al in Jordanië zijn? Bekijk dan Jordanië in de 360° video’s die we hebben gemaakt. Het zijn er ruim 40 dus je kan overal heen. Klik op een video en kijk met je cursor (of vinger op mobiel) rond. Nog beter is het om je VR bril op te zetten! Tip: Zoek Marlou en Godfried, ze moeten ergens zijn 😉

Deze video’s komen spoedig!

Jordanië in 360 graden?

Mocht je je afvragen hoe wij deze video’s van Jordanië maken… Dat doen we met een 360 graden videocamera. Reizend door Jordanië hebben we deze video camera meegenomen, en overal in Jordanië geplaatst of vastgehouden. In deze Jordanië video’s kan je met je muis klikken en slepen, of als je op je mobiel deze Jordanië video’s bekijkt met je vinger, waardoor je overal in Jordanië kan rondkijken en het voelt alsof je met ons door Jordanië reist.

Jordanië met VR Bril op

Beschik je over een VR bril, dan beleef je Jordanië nóg beter. Mocht je deze Jordanië video’s nu in je browser bekijken van je mobiel, dan kan je beter nu even doorklikken naar de YouTube app. Zo krijg je namelijk de optie voor een VR bril of Cardboard. Je kan natuurlijk ook de Jordanië video’s zien en met je vinger rondkijken, maar als je een VR bril hebt… klik dan even door zodat je de Jordanië 360 graden video’s in de YouTube app ziet.

 

 

REiSREPORT Nieuwsbrief

De REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief, één keer per twee weken.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Reizen door Jordanië in 360 graden video's
Author Rating
51star1star1star1star1star