Een reis boeken naar Jordanië: de mogelijkheden

jordanië

Onderdeel van de Jordanië Reisgids

Dit artikel is onderdeel van de Jordanië Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

reis app ios reis app android

Een reis naar Jordanië kan je op vele verschillende manieren regelen. Zo is het uiteraard mogelijk om alles zelf uit te zoeken, daar waar je een los vliegticket koopt en zelf alle accomodaties regelt. Een ander vindt het juist weer heel fijn om een individuele rondreis te maken die wel helemaal is samengesteld door een reisbureau. Tot slot is het ook mogelijk om een groepsrondreis te maken in Jordanië. Alle mogelijkheden vind je hier.

Zelfstandig reizen naar Jordanië

Losse vliegtickets naar Jordanië

Ben je van plan alles zelf te regelen? Dan is stap één natuurlijk een vliegticket boeken. Royal Jordanian is momenteel de enige vliegtuigmaatschappij die direct tussen Amsterdam en Amman vliegt. Daarnaast vliegt KLM met 1 tussenstop ook op Amman.
Vergelijk hier alle vliegticket prijzen.

Hotels boeken in Jordanië

Nadat je je vliegticket hebt geboekt is het tijd voor onderdeel 2: het boeken van hotels. Op boekingssites vind je genoeg aanbod. In Amman, Aqaba en aan de Dode Zee zitten alle bekende hotelketens. Onze favoriet is overigens het Kempinski Hotel aan de Dode Zee. Wauw, wát een resort.. Als je dan toch een dagje rust neemt, dan is dat wel echt een goede plek.
Bekijk hier alle hotels in Jordanië. 

kempinski hotel dode zee

Reis boeken naar Jordanië met een reisbureau

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om jouw reis te laten samenstellen door een reisbureau. Deze reizen hoef je niet perse met een groep te maken, steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een individuele reis. Samengestelde rondreizen op maat zijn een mooi alternatief wanneer je geen zin of tijd hebt om alles zelf te regelen.

Individuele rondreis Jordanië samenstellen

Alle vrijheid om zelf te bepalen waar en hoelaat je ergens heengaat, maar wel het gemak van een samengestelde reis. Bij steeds meer reisbureaus is het dan ook mogelijk om jouw reis helemaal naar wens te laten samenstellen. Wij hebben een handig overzicht gemaakt van alle aanbieders van individuele rondreizen door Jordanië. Aan de linkerkant vink je heel gemakkelijk bij ‘samenstelling’ een individuele reis aan.

Groepsreizen Jordanië vergelijken

Uiteraard zijn er ook nog steeds genoeg reisbureaus die een groepsreis aanbieden. Ook deze groepsreizen zijn er in allerlei soorten en maten. Kies je voor een goedkope groepsreis, dan kies je hoogstwaarschijnlijk ook voor budget hotels. Zo zijn er ook groepsreizen waar je bijvoorbeeld met maximaal 8 personen reist. Dit zijn allemaal opties waar je rekening mee moet houden. Vergelijk alle groepsrondreizen naar Jordanië in ons Jordanië reisaanbod.

Onze reispartner voor Jordanië

Onze voorkeur gaat uit naar een individuele rondreis helemaal op maat samengesteld. Zo hebben we altijd de vrijheid om te doen en te zien wat we willen, maar zijn hotels en gidsen wel voor ons geregeld. Een stukje gemak tijdens onze drukke rondreis. Onze reispartner voor Jordanië regelde ook onze huurauto, een ballonvaart over de Wadi Rum en bovendien sliepen we in een heel bijzonder exclusief paradijsje.
Bekijk dan ook absoluut het reisaanbod van onze REiSREPORT Partner van Jordanië. Middenoostenreizen.com is expert op het gebied van reizen naar het Midden-Oosten en kunnen alles voor je regelen.

team middenoostenreizen.com

Handige laatste Jordanië tip

Mocht je hier meer over willen weten, ofwel over andere plekken in Jordanië, installeer dan de gratis Jordanië reisgids. Zo is dit Jordanië artikel onderdeel van deze Jordanië reisgids maar vind je er ook tientallen andere artikelen, video’s en veel meer handige Jordanië tips. Gratis beschikbaar voor mobiel en tablet, op iPhone / iPad of Android telefoon of tablet. Of surf op je mobiel/tablet simpelweg naar: https://reis.app/download

Jordanië

Onderdeel van de Jordanië Reisgids

Dit artikel is onderdeel van de Jordanië Reisgids, beschikbaar in de REiSREPORT Reis App. Gratis voor mobiel & tablet.

reis app ios reis app android

Alles over Jordanië. Gratis.

Met de Jordanië reisgids, gratis beschikbaar in de REiSREPORT Reis App, heb je alles over Jordanië bij de hand. Achtergrond artikelen, informatieve video’s, kaarten met hoogtepunten, persoonlijke selectie hotels, wat te doen en meer.


Jordanië Reisgids →

costa rica reisgids

Summary
Review Date
Reviewed Item
Reis naar Jordanië boeken
Author Rating
51star1star1star1star1star

1 reactie

  1. Hoi! Wat goed dat je hier op klikt en dus overweegt om ook een reactie achter te laten. Dat zouden we enorm fijn vinden, want alleen op die manier helpen we samen de toekomstige Jordanië reizigers perfect op weg. Dus, heb je nog opmerkingen, tips en/of aanvullingen? Laat het hier achter. Dank! Team REiSREPORT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!

ONMISBAAR VOOR JORDANIË REIZIGERS

De Jordanië Reisgids App

Alles over Jordanié, eenvoudig op je mobiel of tablet. Boordevol achtergronden, praktische informatie, tips en informatieve video's. 
close-link
 🇯🇴  Alles over Jordanië bij de hand? Download de app!
GRATIS REIS APP >