De ultieme Jordanië startpagina


  Alles over reizen naar Jordanië op één plek. Rondreis informatie, Jordanië reisgids, reistijd, bezienswaardigheden, hoogtepunten, wat te doen en veel meer.

   

  Welkom in Jordanië


  Welkom bij REiSREPORT Jordanië: De meest complete en betrouwbare informatie bron voor Jordanië reizigers waarvoor wij zelf weken door Jordanië zijn gereisd.

  Voorbereiding


  Met REiSREPORT heb je alles wat je maar nodig hebt voor een reis naar Jordanië. We helpen je stapsgewijs met een goede voorbereiding, maar ook om nóg meer naar je reis toe te leven.

  Rondreis & route


  Ontdek prachtige treinreizen door Jordanië of ga mee op een wandelreis met één van onze specialisten. Op zoek naar een route? Team REiSREPORT heeft het land al voor je in kaart gebracht.

   

  Bezienswaardigheden


  Team REiSREPORT heeft het land voor je in kaart gebracht. Ontdek alle hoogtepunten van Jordanië en alles wat er te zien is in de Jordanië app. Rondkijken doe je alvast in de thuisrondreis.

  Bijzondere slaapplekken


  De mooiste hotels, gezellige bed & breakfast en andere leuke slaapplekken. Per stad/regio hebben we een selectie gemaakt. Voor elk budget en bij elk type overnachting.

  Jordanië slaapplekken


  Een door ons gemaakte selectie bijzondere slaapplekken, door heel Jordanië.

  ma'in hotsprings jordanië resort

  Wat te doen in Jordanië?


  Wat te doen in Jordanië? Leuke excursies en activiteiten. Ontdek onze selectie van wat te doen in Jordanië.

  Jordanië excursies


  Een door ons gemaakte selectie bijzondere excursies, door heel Jordanië.

   

   

  Voorbereiding

  Jordanië reis voorbereiding. Hoogtepunten, bezienswaardigheden, boekentips en andere zaken voor je reis om goed voorbereid op pad te gaan.


   

   

  Rondreis & route

  De mooiste rondreizen door Jordanië. Denk aan een georganiseerde treinreis, of natuurlijk een rondreis met de auto.


  Georganiseerd of zelf regelen?

  Een rondreis door Jordanië is met de auto prima zelf te rijden. Ook kun je in Jordanië zelf hotels boeken en op ontdekkingstocht gaan. Een reis boeken via een specialist heeft echter veel voordelen. Niet alleen omdat het je veel werk uit handen neemt of vanwege de garanties en het gegeven dat je altijd met iemand contact kunt opnemen. Om een land echt goed te leren kennen, is het hebben van lokale contacten essentieel. Ook voor speciale reizen naar Jordanië, zoals een treinreis of wandelreis, is boeken bij een specialist absoluut aanbevolen.

  Wil je graag een bijzondere Jordanië rondreis? Bekijk dan zeker het reisaanbod van onze partners. Wil je echt liever alles zelf regelen? Bekijk dan onze uitgewerkte auto route Jordanië rondreis en onze persoonlijk samengestelde selectie Jordanië hotels.

   

   

   

  Hotels

  De mooiste slaapplekken en leukste hotels van Jordanië. Wij hebben door het hele land de meest bijzondere accommodaties per regio en stad geselecteerd.


  Overnachten in Jordanië

  De leukste Bed & Breakfast, de mooiste hotels en best gelegen resorts. Onze selectie van meest bijzondere slaapplekken.

  wadi rum overnachten

  aqaba jordanie duiken snorkelen

  wadi rum wild kamperen

   

   

  Alles over

  Reizen naar . Praktische informatie voor reizigers. Alle informatie die je nodig hebt voor een reis naar of rondreis door . Want zorg vóór je vertrek, voor een goede voorbereiding.      

   

   

   

  Summary
  Review Date
  Reviewed Item
  Jordanië reizen en vakantie
  Author Rating
  51star1star1star1star1star
  ONMISBAAR VOOR JORDANIË REIZIGERS

  Het Jordanië reismagazine

  Bijzondere combinatie van alles wat je als Jordanië reiziger nodig hebt. Reisgids, reisverhalen, voorbereidingstips, achtergronden en meer.
  Jordanië magazine
  close-link
  🇯🇴  Nieuw: Het Jordanië reismagazine - luxe uitgave
  GRATIS VERZENDING >

  Nieuw: het Jordanië reismagazine.

  Jordanië magazine
  Bestel het exclusieve Jordanië reismagazine. Speciaal voor Jordanië reizigers vol achtergronden en tips.
  Tweede, vernieuwde druk -
  close-link
  REiSREPORT Reisvergelijker