Dit wordt de nieuwe REiSREPORT bestemming..

Inmiddels zijn we met REiSREPORT alweer een half jaar online en hebben we een hoop gezien en gedaan. Ons grote avontuur begon in Noord-Cyprus en daarna maakten we ook een complete reisvideo van Sicilië. Wist je dat de reisvideo van Sicilië inmiddels bijna 5000 keer is bekeken en ook is getipt door het tijdschrift De smaak van Italië?

Vervolgens vlogen we richting Iran en zoals jullie inmiddels wel weten zijn we enorm fan geworden van dit land. We roepen het vaak en daarom doen we het gewoon nog één keer: Iran is echt heel bijzonder. Ook onze reisgids App van Iran scoort enorm goed, bij Nederlanders én Belgen.

Een korte update

Afgelopen zomer reisden we twee maanden door de Balkan met onze eigen REiSREPORT auto. We hebben zó ontzettend veel gezien dat we nu (zo’n 2 maanden later) nog steeds bezig zijn met het schrijven van artikelen en het monteren van de reisvideo’s. Jullie hebben al wel een mooi voorproefje gekregen, namelijk de dronevideo van Montenegro. Nog niet gezien? Bekijk ‘m dan hieronder even terug! We beloven dat er aankomende weken veel meer video online komt. Montenegro, Kroatië, Belgrado en Ljubljana komen nog langs. Bereid je voor.

Abonneer je hier op ons YouTube kanaal. Je krijgt dan automatisch een mailtje wanneer er een nieuwe reisvideo online staat.


Het begint weer te kriebelen..

Na twee maanden achter onze laptop in Nederland is het weer hoogste tijd voor een nieuwe reis. Op 12 november vertrekken we naar het prachtige… Jordanië! Samen met Midden-Oosten expert Middenoostenreizen.com en een aantal andere mooie partners, is er een hele mooie route samengesteld. Een maand lang gaan we met onze eigen huurauto het hele land verkennen. Uiteraard komt het prachtige Petra voorbij, drijven we in de Dode Zee en overnachten we in de Wadi Rum woestijn. Maar zoals je ondertussen van REiSREPORT gewend bent, rijden we ook langs de minder bekende plekken.

We gaan er vanuit dat je ons allang volgt op Facebook en/of Instagram. Is dat niet het geval? Schaam je er niet voor en druk alsnog op die volg-knop. Tijdens onze reis houden we je via deze kanalen op de hoogte en reis je virtueel met ons mee.

Heb je nog vragen of wil je dat we iets bijzonders gaan uitzoeken in Jordanië? Ben je nieuwsgierig naar specifieke delen? Laat het ons dan weten. In een reactie onder dit bericht of stuur een mailtje naar [email protected] We nemen het allemaal mee in onze video’s.

We hebben er zin in!

jordanie reiservaringBeeld: Pinterest.

Oh, we waren afgelopen maand trouwens ook nog even een weekje in Spanje. Nee, ons hoor je ook niet klagen hoor. We bezochten het stadje Ronda en daar maakten we een special van: Ronda in 3 minuten!

Alles over Jordanië 🇯🇴 – Complete Jordanië Informatie | REiSREPORT

Bekijk alle reizen naar Jordanië in het Jordanië rondreizen en reizen overzicht. 🇯🇴 reisaanbod MiddenOostenReizen.com is de REiSREPORT Partner voor Jordanië . Een gespecialiseerde tour operator voor reizen naar het Midden-Oosten. MiddenOostenReizen.com Mede mogelijk gemaakt door: 🛫 Ik wilnaar Jordanië 🏜️ Ik bennu in Jordanië 🛬 Ik ben in Jordaniëgeweest 🛫 Ik wil naar Jordanië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!