Slapen in een boomhut in Dubrovnik

Ontsnappen aan de chaos van de populaire stad Dubrovnik? Boek dan een nachtje (of twee) in deze boomhut. Gelegen in het unieke eikenbos, op slechts dertig minuten rijden van de drukke stad.

Overnachten in een boomhut in Dubrovnik

Deze boomhut is gelegen in het pittoreske gebied van Konavle, vlakbij het rustige dorp Komaji. De boomhut is volledig uitgerust met alles wat je maar kan wensen. Een complete keuken, zitgedeelte, een heerlijke douche en maar liefst 6(!) bedden, Als hoogtepunten heb je natuurlijk een mooi terras en op zeven meter hoog een prachtig uitzicht over het Konavle-dal. Een ideale plek om te ontspannen na een drukke dag vol plezier.

dubrovnik boomhutdubrovnik boomhutdubrovnik boomhut

Cadmos village avontuurpark

Op dit park is er nog veel meer te doen. Het is een echt avontuurpark waar je kan ziplinen, boogschieten, paintballen en er worden mountainbike tochten georganiseerd. Ook is er een eigen restaurant aanwezig waar je traditionele gerechten kunt eten.

dubrovnik boomhut dubrovnik boomhut

Bezoek de stad Dubrovnik

Een bezoek aan de populaire stad Dubrovnik een must tijdens je reis door Kroatië. Benieuwd wat je er allemaal kunt doen? Lees meer: Alle bezienswaardigheden van Dubrovnik op een rij.

Treehouse cadmos village reserveer je via Booking.com
Gemiddelde prijs per nacht: 100 euro
Locatie naam: Cadmos Village
Locatie coördinaten: 42.541250, 18.314177

Wil je meer weten over bijvoorbeeld het avontuurpark? Lees dan meer op de website van Cadmos Village.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*