Bijzondere reisbestemmingen

  Bijzondere reizen naar niet-alledaagse bestemmingen. Jouw startpunt voor bijzondere culturen, mensen en natuur.

   

  bijzondere reizen jordanie
  Jordanië →

  Jordanië, het stabiele en historierijke land in het Midden-Oosten.

  bijzondere reizen iran
  Iran →

  Perzië, de bakermat van de beschaving, en nu schitterende Iran.

  bijzondere reizen montenegro
  Montenegro →

  Montenegro is het Monaco van de Balkan. Klein met prachtige natuur.

  bijzondere reizen kroatie
  Kroatië →

  Kroatië heeft het allemaal. Zon, zee, natuur en geschiedenis.

  bijzondere reizen sicilie
  Sicilië →

  Sicilië, het eiland waar de volkeren over elkaar heen struikelden.

  noord cyprus video
  Button

  Noord-Cyprus. Een land dat niemand erkent heeft meer dan zon.

  bijzondere reizen sri lanka
  Sri Lanka →

  Ooit vernoemd naar Zeeland, nu de Parel van de Indische Oceaan.

  Bijzondere reizen, land na land

  Naast deze uitvoerige verslagen, video’s en reisgidsen voor bijzondere reizen, vind je bij ons nog tal van andere bestemmingen. Zoals het ruige doch vriendelijke Kirgizië of eilandjes Carabane (Senegal) en Koh Yao Noi (Thailand). Bekijk de wereldkaart en mocht je een bijzondere reis bestemming weten waar we écht naartoe moeten… Tip ons!

  Bijzondere reizen vinden

  Zoek en vooral, vind een bijzondere reis in onze reisvergelijker. Daarin tref je het reisaanbod van zowel grote als kleine tour operators en reisaanbieders. Bijzondere groepsreizen, single reizen alsook individuele reizen naar bijzondere bestemmingen. Eenvoudig bij elkaar in één overzicht.

  Reisvergelijker →

   

  Bijzondere reizen

   

  In Texas droeg de man voor ons in de rij bij de Starbucks trots een geweer aan zijn riem. In Kirgizië kregen we onze eerste boete na 3 minuten rijden. In Zuid-Afrika ligt een klein bergje Hogsback altijd in de mist, waar de Engelsen met heimwee konden terugdenken aan thuis. In Iran zijn mensen zo aardig, dat je met omgekeerde heimwee weer thuiskomt en eenmaal in Jordanië geweest, lijkt Mars helemaal niet zo ver weg meer. Een bijzondere reis, voor ieder is dat anders maar zijn het veelal een kleine verbazing, leerzame slimmigheden van andere culturen, opmerkelijke tradities of juist een overweldigend ontzag dat moeder aarde kan opwekken. Treed in contact, vermijd Westerse ketens. Zoek naar details, kijk op de grond, achter muren, over hekken, in iemands ogen en stap open en met respect een andere cultuur in. Een bijzondere reis maak je zelf.

   

   

  Bijzondere reizen kaart

  Een bijzondere reis hoeft zeker niet te betekenen… Wéér een nieuw land. Er zijn meer dan genoeg reizen die in een totaal andere reis route, een totaal andere reis bieden. Hoe bijzonder een reis was, weet je pas als je weer thuis bent. Maar een goede voorbereiding helpt zeker. Zoals met onze reisgidsen apps, maar ook onze reisvergelijker voor individuele rondreizen, groepsreizen of bijzondere treinreizen, fietsreizen of wandelreizen. Zoek, vind en boek je bijzondere reis.

  bestemmingen → Individuele reizen → Groepsreizen → Wandelreizen →

   

  Bijzondere Reisgids Apps

  VOORBEREIDING

  Een bijzondere reis vereist de nodige voorbereiding. Reisroute, visum aanvragen, lokale simkaart maar ook inlezen in de bijzondere cultuur en geschiedenis van je reis bestemming.

   

   

  BEZIENSWAARDIGHEDEN

  Wat moet je nou gezien hebben? Wat kan je missen? Voor elke bijzondere reis moet je beslissingen maken met betrekking tot de Alle bezienswaardigheden en hoogtepunten. In onze reisgids apps helpen we je je reizen zo bijzonder mogelijk te maken.

  bijzondere reis bestemming
  Beschikbaar voor iPhone, iPad,
  Android en Windows.

  reisgidsen

  Reisgidsen →
  REISVIDEO’S

  In bijzondere hoogwaardige video’s tonen we je eveneens bijzondere culturen, gebruiken, natuur en hoogtepunten. Welke reis je ook aangaat. En naast uitvoerige documentaires, detail video’s en tips zelfs nog in 360 graden video’s.

   

   

  RESERVEREN

  Wat wij dan ook bijzonder handig vinden… De mogelijkheid om betrouwbaar bij een Nederlandse partij excursies en bijzondere overnachtingen zelfs gedurende je reis te reserveren. Het kan eenvoudig in onze reisgids apps. Van exclusieve, bijzondere en wellicht nog zeer onbekende accommodaties, tot interessante en goed geregelde excursies.

   

   

   

  Bijzondere reisdocumentaires

  In onze reisgids apps tref je per reisbestemming tientallen achtergrondverhalen en kaarten. Echter, voor bijzonder handig zijn ook de reis video’s maar bovenal, de bijzondere reis documentaires. Hierin behandelen we alle bijzondere hoogtepunten en culturele opmerkelijkheden. Evenals geschiedenis en natuur.

  reisvideo & -documentaires →

   

   

   

   

   

  Bijzondere reizen, bijzondere reisbestemmingen.

   

   

   

  Summary
  Review Date
  Reviewed Item
  Bijzondere reisbestemmingen overzicht
  Author Rating
  51star1star1star1star1star