Misschien wel de beste reis app ooit gemaakt.

De gratis REiSREPORT Reis App is de verplichte reis app voor de wereld geïnteresseerde reiziger.

Meer over de Reis App →
gratis reis app

Reisgidsen

Achtergronden & voorbereidingstips.

Video’s

Honderden informatieve video’s.

Hulp

Hulp bij visums, kleding, boekentips, reviews…

Reisaanbieders

Vergelijk 5000+ reizen van reisaanbieders.

Reserveren

Bijzondere hotels, excursies, huurauto’s…

Community

Reis mee met duizenden andere gebruikers.

Reisplatform voor bijzondere reizen.

Vóór, tijdens en na iedere bijzondere reis.

Reis App →

Alle informatie altijd binnen handbereik.

REiSREPORT TV →

De wereld in REiSREPORT video’s.

Reis Vergelijker →

Reisaanbod van bijzondere reizen.

 

De geïnteresseerde reiziger.

 

REiSREPORT is er voor de geïnteresseerde reiziger. De reiziger met diepere interesse voor cultuur, geschiedenis, religie en mensen. Ons platform vormt een ongekende informatiebron voor een selectief en weloverwogen aantal reisbestemmingen, die we land na land uitbreiden. Geniet van onze uitvoerige reisgids apps, honderden artikelen op onze website alsook tientallen video’s en reisdocumentaires. Vol achtergrondverhalen, praktische tips en hulpmiddelen.

 

 

 

De reisvergelijker

Een reisbestemming kiezen is één ding, een reis boeken een andere. In onze reisvergelijker helpen we je het reisaanbod van verschillende reisaanbieders te vergelijken. Van zowel grote tour operators tot juist de kleinere meer gespecialiseerde reisbureau’s. Zowel groepsreizen als individuele reizen op maat.

Reis Vergelijker →

 

 

REiSREPORT REISGIDS APPS

VOORBEREIDING

Al voor je op reis gaat, helpen we je op weg. We bieden tal van hulpmiddelen om je goed voor te bereiden. Denk hierbij aan de beste reisroute, het regelen van een huurauto, maar ook informatie over een lokale simkaart en het regelen van je visum.

 

 

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Alle bezienswaardigheden en hoogtepunten komen aan bod in onze reisgids apps. Per stad en streek vind je de bekende, maar ook zeker de onbekende plekken. Zowel geschiedenis, religie, sportief, strand en natuur komen aan bod. Alle informatie die je nodig hebt, compact in één app.

bijzondere reis bestemming
Beschikbaar voor iPhone, iPad,
Android en Windows.

reisgidsen

Reis App →
REISVIDEO’S

Onze gratis reisgids apps bevatten naast uitgebreide achtergrond informatie, ook nog eens tientallen zelfgemaakte video’s. In deze video’s laten we je kennismaken met het land. Van bijzondere documentaires tot aan 360 graden video’s.

 

 

RESERVEREN

Vind je het fijn om een excursie, hotel of gids via een betrouwbare Nederlandse partij te boeken? In onze reisgids apps heb je hier alle mogelijkheden toe. Bekijk het diverse aanbod excursies en boek heel gemakkelijk via de app, ook tijdens je verblijf.

 

 

 

Uitvoerige reisdocumentaires

In onze reisgids apps tref je per reisbestemming tientallen informatieve video’s. Echter, voor wie zich nog aan het orienteren is of juist achteraf meer wil weten over een land, hebben we zeer uitvoerige documentaires. Niet alleen laten we je in alle oprechtheid kennis maken met het land en de hoogtepunten, maar behandelen we ook facetten als geschiedenis, religie en natuur.

reisvideo & -documentaires →

 

 

RECENTE BESTEMMINGEN

 

Recent REiSREPORT:

rondreizen vakantie bijzondere reizen

🇯🇴 Jordanië

Met tientallen informatieve video’s, een aantal uitvoerige documentaires en uiteraard een uitgebreide Jordanië reisgids app. Alles voor je Jordanië reis, altijd binnen handbereik. Zoals de Jordanië hoogtepunten in video.

Jordanië Startpagina →
Komend REiSREPORT:

reisblog reisvlog

🇱🇰 Sri Lanka

Anderhalve eeuw lang een kolonie van de Hollanders, nu bekend als de parel van de Indische Oceaan. De komende weken zijn we druk bezig met de video reisgids app van Sri Lanka, dus mis niets en volg ons op YouTube, Facebook en Instagram.

Sri Lanka Startpagina →

 

 

 

 

 

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger
Author Rating
51star1star1star1star1star