Handig voor op reis

Handig voor op reis

Nooit meer iets vergeten


Van een grote rondreis door Iran tot een citytrip in Boedapest. Van een backpackreis door Azië tot een weekendje kamperen in eigen land. Onze persoonlijke favorieten en tips. Getest en aanbevolen door ons, het team van REiSREPORT.

Wat nemen wij altijd mee?

Reistasjes

Reistasjes cover

Dé oplossing tegen een chaos in je koffer of backpack, deze reis organizers. Wij nemen ze mee op bijvoorbeeld onze cameraspullen en snoeren extra te beschermen tegen zand en stof. Super makkelijk ook om je ondergoed, kleding en andere accessoires van elkaar te scheiden.

Hamamdoek

Hamamdoek cover

De hamamdoek is de laatste jaren erg populair geworden en dat komt vooral door de veelzijdigheid. Een hamamdoek is namelijk veel praktischer dan een dikke zware strandhanddoek en heeft nog veel meer functies. Je gebruikt ‘m om jezelf af te drogen, om erop te liggen en om je heen te wikkelen. Lekker dun materiaal en daarom ideaal om mee te nemen. Deze hamamdoek is Marlou’s persoonlijke favoriet.


Cijferhangslotjes

Cijferhangslotjes cover

Deze 4-cijferige koffersloten zijn onze favoriet en bevestigen we aan onze backpack of koffer. Vooral een must om te hebben wanneer je gaat backpacken en in slaapzalen slaapt. We raden je sowieso aan een hangslot te kiezen met een cijferslot in plaats van een sleuteltje. De kans op het verliezen van die sleutel is op deze manier uitgesloten, wel zo handig.

Zakjes O.R.S.

Zakjes O.R.S. cover

Norit O.R.S is onmisbaar voor reizigers en nemen wij dan ook altijd mee op reis. Door hoge temperaturen, zware lichamelijke inspanning en overmatige transpiratie kan het gebeuren dat de vochthuishouding steun nodig heeft. ORS ondersteunt je natuurlijke vochtopname. Een zakje ORS (rijk aan glucose en zouten) los je gemakkelijk op in een glas water en drink je vervolgens helemaal op om zo snel mogelijk weer een goed vochtpeil te hebben.


Tripod statief

Tripod statief cover

Dit kleine ding weegt echt helemaal niets en is het perfecte hulpmiddel voor je camera of telefoon. Deze tripod heeft hele flexibele benen waardoor hij ook super makkelijk overal omheen klemt. Je krijgt er een telefoonhouder bij, waardoor je dus ook makkelijker video’s kijkt op je telefoon door hem gewoon fijn weg te zetten of ergens aan te klemmen.

Sneldrogende handdoek

Sneldrogende handdoek cover

Deze sneldrogende handdoeken komen altijd van pas. Of je nu op de camping staat of gaat mountainbiken. Bovendien is het gewoon een fijn gegeven dat je handdoek altijd snel droog is. Een lichtgewicht handdoekje dat super absorberend is, de beste vervanger voor die lompe grote handdoeken. Daarnaast kan je op deze manier veel meer (leuke) spullen meenemen!


Ducttape

Ducttape cover

Maar echt, ducktape is onze allertrouwste vriend en helpt ons altijd uit de problemen.


2 reacties

  1. Ducttape? Daar zou ik zelf echt nooit op gekomen zijn 😛
    Die hamamdoek is eigenlijk ook wel een hele goede tip inderdaad, normale handdoeken zijn best zwaar vooral als je alleen een trolly bij je hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Leuk! Abonneer mij ook op de REiSREPORT Wereld Nieuwsbrief!

ONMISBAAR VOOR IRAN REIZIGERS

De Iran Reisgids App

Alles over Iran, eenvoudig op je mobiel of tablet. Boordevol achtergronden, praktische informatie, tips en informatieve video's. 
close-link

Iran Reisgids App, voor mobiel & tablet.

De 100% Nederlandstalige Iran Reisgids van REiSREPORT. Alles over Iran op je mobiel of tablet.
close-link
REiSREPORT Reisvergelijker

Jordanië  Reisgids App. 100% gratis.

Uitgebreide Nederlandstalige Jordanië Reisgids van REiSREPORT. Alles over Jordanië op je mobiel of tablet.
close-link
REiSREPORT Reisvergelijker